Apteekkarilta asiaa

Saarenkylän apteekkiin uusi apteekkari

Minulla on ilo saada palvella rovaniemeläisiä Saarenkylän apteekin uutena apteekkarina. Lähes kahdenkymmen vuoden ajan työskentelin proviisorina lääketukkukaupan palveluksessa eri tehtävissä kotimaassa ja ulkomailla.

Ajatus apteekkariyrittäjän urasta alkoi kuitenkin heräämään tuona aikana ja viranomaisen vaatiman pakollisen apteekkiharjoittelun tein etelässä Tuusulan apteekissa. Fimea myönsi minulle ensimmäisen apteekkini runsas kuusi vuotta sitten Ouluun keskustassa sijaitsevaan Rotuaarin apteekkiin. Sain siellä hienoa ja arvokasta kokemusta, mikä rohkaisi minua ottamaan seuraavan askeleen, hakemaan apteekkilupaa Saarenkylästä.

Lääkeneuvonta ja laadukas asiakastyö ovat apteekkitoiminnan ytimessä. Apteekin farmaseuttisella osaamisella on suuri merkitys itsehoitolääkkeitä valittaessa, sillä niiden valitseminen omiin tarpeisiinsa ei ole helppoa. Apteekeissa opastetaan
päivittäin asiakkaita hoitosuositusten mukaiseen hoitoon. Apteekkien neuvonnan perusteella lähes joka toinen asiakas päätyy valitsemaan jonkun muun itsehoitovalmisteen kuin sen, jota he ovat alun perin tulleet ostamaan.

Olen miettinyt paljon, mitä asiakas toivoo apteekkikokemukseltaan. Palvelun nopeuden ja asiantuntevuuden ohella tarjoamme myös kattavaa tuote- ja palveluvalikoimaa. Laaja tuotevalikoima on myös minulle tärkeä, haluan että asiakkaamme löytävät meiltä kaiken tarvitsemansa – ja enemmänkin!

Apteekki on auki arkisin ja lauantaisin sekä päivystysviikolla joka päivä. Pyrin itse olemaan apteekissa paljon paikan päällä ja keskittymään nimenomaan asiakaspalveluun.

Tule juttelemaan, tavataan Saarenkylän apteekissa!

Terveisin,
Juha Keskitalo
apteekkari