Kanta-asiakkuus

Kanta-asiakkuus

Tervetuloa kanta-asiakkaaksemme

Liittyessäsi Saarenkylän apteekin kanta-asiakkaaksi voimme palvella Sinua entistä yksilöllisemmin ja saat myös rahallisia etuja. Kanta-asiakkaaksi voit liittyä helposti tällä sivulla, täyttämällä paperisen lomakkeen apteekissa tai lataamalla Minun Apteekkini-sovelluksen ja valitsemalla listalta Saarenkylän apteekin. Mikäli annat markkinointiluvan sähköpostiosoitteellesi, saat pienen yllätyslahjan liittyessäsi. Lahjan saat apteekista pyytämällä seuraavalla asiointikerrallasi.

Keskittämisalennus

Kaikki ostamasi itsehoitotuotteet ja -lääkeet (ei reseptilääkkeet) kartuttavat ostokertymää. Kertymä oikeuttaa alennukseen, joka on kalenterivuoden aikana portaittain kasvava. Kertymäsumman ylittäessä taulukossa mainitun summan, saat uuden kertymän oikeuttaman alennuksen seuraavasta ostoksesta lähtien. Alennuksen saat normaalihintaisista itsehoitotuotteista esimerkiksi vitamiineista, kosmetiikasta ja ihonhoitotuotteista (ei lääkkeistä). Kanta-asiakkaana saat tuntuvia etuja myös vaihtuvista kampanjatuotteista. Keskittämisetu on seuraavan taulukon mukainen:

Ostot/kalenterivuosi alennus %
50-100€ 2%
101-200€ 3%
201-300€ 4%
301-500€ 5%
yli 500€ 8%

Kela-korttisi toimii kanta-asiakaskorttinasi, joten erillistä korttia ei tarvita. Muistathan näyttää sen jokaisella asiointikerrallasi myös kassalla. Jälkikäteen emme valitettavasti voi liittää ostoja rekisteriin.

Kanta-asiakkaan etuja:

  • Reseptien uusinta maksutta
  • Lääkehoidon seuranta
  • Henkilökohtaiset tarjoukset ja tapahtumakutsut suoraan sähköpostiisi
  • Minun Apteekkini -mobiilisovellus

Minun Apteekkini -mobiilisovellus

Lataa sovelluskaupasta maksuton Minun Apteekkini -sovellus ja seuraa tarjouksiasi ja ostokertymää älylaitteestasi. Sovellus on ladattavissa iOS ja Android -laitteille. Valitse listalta Saarenkylän Apteekki. Voit myös liittyä kanta-asiakkaaksi sovelluksen kautta.

Liity nyt

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi täyttämällä alla olevan liittymislomakkeen. Kanta-asiakas sopimus

Kanta-asiakassopimuksen ehdot

Kanta-asiakkaana olen oikeutettu Saarenkylän Apteekin kanta-asiakasohjelman tarjoamiin etuihin. Annan tällä sopimuksella luvan tietojeni tallentamiseen ja käyttöön. Lisäksi lupaan ilmoittaa kaikki henkilö- ja yhteystiedoissani tapahtuvat muutokset viivytyksettä apteekille. Apteekilla on oikeus pitää lääkeostoistani rekisteriä seurantaa varten. Apteekki ei saa luovuttaa tietojani muuhun käyttöön ilman suostumustani. Apteekki voi käyttää minulle antamiani henkilötietoja minulle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen ja mainontaan. Apteekki säilyttää lääkitystäni koskevia tietoja 24 kuukautta sekä henkilötietojani toistaiseksi. Tietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen palveluiden tarjoamiseksi kanta-asiakasohjelman yhteydessä. Tietojen käsittelyn päätyttyä rekisteriin tallennetut tiedot poistetaan, ellei sääntely nimenomaisesti vaadi tietojen säilyttämistä pidempään. Apteekki sitoutuu poistamaan henkilötietoni rekisteristä, mikäli ilmoitan lopettavani kanta-asiakkuuteni. Apteekki voi myös poistaa henkilötietoni rekisteristä, mikäli en ole asioinut apteekissa vuoteen Saarenkylän Apteekki noudattaa EU:n tietosuoja-asetusta tietojen käsittelyssä, tutustu tietosuojaselosteeseen.

Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.
Apple ja Apple logo ovat Apple Inc.:n tavarmerkkejä.